divendres, 28 d’octubre del 2016

Muertos de la Risa


Para la castañada de este año, el Grupo de Teatro Eclipse de la Xarxa d'intercanvi de Coneixements de Nou Barris nos presenta su nueva obra 'Muertos de la Risa'... Todos sabemos que uno de los temas más delicados y trascendentes del ser humano es indudablemente la muerte, y, generalmente, se la aborda de forma dramática o trágica. Sin embargo, los personajes de esta obra hablan sobre ella en varios episodios de forma despreocupada, cómica y humorística.

diumenge, 23 d’octubre del 2016

Roquetes, passejada històrica.

.
El 8 d'octubre vam fer una passejada pel nostre barri organitzat per la Biblioteca de Les Roquetes i amb la col.laboració del Grup de Titelles (José Antonio Ruiz), l'Associació de Veins (Juanjo Martos) qu'ens van explicar fets que van passar en diferents punts del barri coneixent així una mica més la seva historia.

divendres, 21 d’octubre del 2016

La vida es cuento


Dintre del marc del 7è Festival de Narració Oral de Barcelona MUNT DE MOTS, ens visita la Soledad Felloza(Uruguai-Galícia).
Imagina’t que el teu avi es fuga la nit que neix el teu pare, que la teva mare camina tres dies per donar la mà al seu gran amor, que la teva escola s’amaga darrere una heura.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web:
http://www.muntdemots.org/2016/participants/soledad-felloza-uruguai-galicia/

dimecres, 19 d’octubre del 2016

Ha arribat la rumba (Xerrada il·lustrada)


l'Enric Miró (antropòleg) ha estat el ponent de la xerrada 'Ha arribat la Rumba. Xerrada il·lustrada' on hem après els orígens de la rumba catalana, des dels Garrotins de Lleida als nostres dies, des d'un punt de vista antropològic. Acompanyat al guitarró català del Toni Valdivia que fa el 'ventilador', tècnica de guitarra específicament de la rumba catalana, que juntament amb l'Enric han cantat vàries rumbes amb el bongó del Gato Pérez.

divendres, 14 d’octubre del 2016

Poemes de J.W.Cañamero


Fantástico recital de poesía de su puño y letra que nos ha ofrecido José, antiguo Director del Grupo de Teatro Eclipse, ... impresionante poder memorizar tanto poema. Felicidades !

dimecres, 5 d’octubre del 2016

Marea Pensionista


El cicle de xerrades de consciència crítica, segueix amb una xerrada sobre les pensions a càrrec d'Antonio Castán de l'Assemblea Salvem les Pensions de Nou Barris.
Per a més informació podeu visitar la seva pàgina web: http://mareapensionista.org/

dimarts, 4 d’octubre del 2016

Grans noms de la Rumba Catalana


Exposició “Grans noms de la rumba catalana" al Centre Ton i Guida. Personatges claus de la nostra música gitana”. Es tracta d’un conjunt de retrats biogràfics i artístics de les seves figures més rellevants, escollides per votació popular; un recorregut per la història d’aquesta música popular a través d’alguns dels noms que li han donat projecció pública, i que han contribuït a donar-li forma.

dissabte, 1 d’octubre del 2016

"Circus" amb xocolatada.


En Jordi Bertran va rebre un homenatge per la seva labor dintre del món de les titelles, acte seguit ens va deleitar amb el seu espectacle i per finaltzar un got de xocolata ben calent per berenar, també hi havia un recapte solidari d'aliments per a projectes del barri que va ser mínima...El meu avi sempre deia..."Manos que no dais, qué esperáis ???
Ir abajo Ir arriba