divendres, 29 d’abril del 2016

Les Àvies Remeieres de la Garrotxa.

Presentació de "Guarir" el llibre de les Àvies Remeieres de la Garrotxa.
De : "Guarir" Àvies Remeieres.
A la Biblioteca de Les Roquetes s'ha presentat aquest llibre ,recopilació de tota l'informació obtinguda per aquestes âvies de l'Associació Pedra Tosca de Les Pedres de la Garrotxa, passada de generació tras generació i amb el que volem fer un reconeixement de tota aquesta sabiduria popular.Ens han portat algunes plantes recollides pel matí per poder-las identificar i han preparat un "Aigua del Carme", remei molt antic i eficient. Moltes gràcies i ànims per continuar amb aquesta labor de divulgar el "poder de les plantes"

dilluns, 25 d’abril del 2016

FotoWalk Natura i Aigua

Per veure més fotografies del Photowalk clica aquí

Aquestes són les fotografies que el GrupFotoRoquetes va fer durant el PhotoWalk el dissabte passat per Nou Barris. Vam poder practicar alguns paràmetres com la velocitat i el diafragma. El resultat és aquest. Bona feina GFR!!

dimarts, 19 d’abril del 2016

Vencidos...el documental al Ton i Guida.

De: Vencidos.
el 14 d'abril es va celebrar 85 anys de la proclamació de la 2a República a l'Estat Espanyol. Per aquest motiu al Ton i Guida es va projectar el documental Vencidos, produit per DATECUENTA i dirigit per Aitor Fernández que ens va mostrar diferents testimonis sobre la seva experiència durant la Guerra Civil en el bàndol republicà i la seva repressió durant el franquisme.Va fer la presentació En Josep Parra i va explicar la realització d'aquest projecte el mateix director, l'Aitor. Tant documental com el llibre es poden adquirir.Un bon treball, enhorabona !!!

dilluns, 18 d’abril del 2016

Bus de la Memòria a la Plaça Llucmajor.

De : Bus de la Memôria i Gènere.
Coincidint amb el 85è aniversari de la II República,el bus de la Memòria va passar per la Pl Llucmajor, avui ,de la República,camí a Les Corts on es va homenatgear a Maria Salvo Iborra ( lluitadora per les llibertats, els drets de les dones i la memòria democràtica als seus 96 anys , tras passar per empresonament durant uns 16 anys ) i recordar totes les dones republicanes represaliades durant el franquisme.Dones del Ton i Guida van anar a rebre'l i afegir-se al recorregut.

divendres, 8 d’abril del 2016

Alcuscús en Concert

De : Alcuscús
El Ton i Guida fa 10 anys, per això, durant tot el 2016 es faran diverses activitats relacionades amb el 10è aniversari. Així, avui 8 d'abril, amb ALCUSCUS EN CONCERT, s'inaugura aquest any de celebració. ALCUSCUS ens ofereix un concert amb una estimulant barreja de música tradicional catalana amb sons del nord d'Àfrica i pinzellades caribenyes.

dijous, 7 d’abril del 2016

" Vencidos "

De : Vencidos.
Al Centre Ton i Guida i en commemoració del 85è aniversari de la 2a República, durant tot el mes d'abril, es podrà veure aquesta exposició que ens explica les diferents experiències de republicans un cop passada la guerra civil espanyola, a càrrec de DATE CUENTA.A més es farà la projecció de la pel.licula amb el mateix nom al proper dijous 14, esteu convidats.

dissabte, 2 d’abril del 2016

Taller de risoterapia a Roquetes.

De : Taller de risoterapia.
Al Casal de la Gent Gran de Roquetes, a l' Espai Salut , hem participat al Taller de Risoterapia portat pel Ramón Hermosín i hem aprés que l'alegria no l' hem de buscar fora sino dintre nostre i que l'hem de transmetre als demés, que hem d'agrair cada dia les coses que la vida ens dona i treure-li a tot la part positiva, a fer-nos banys d'amor ja que sino ens estimem a nosaltres mateixos tal com sóm, què podem donar als altres ?,que demanar ajuda és bó, que riure, apart de moure molts músculs ens desbloqueja l'energia estancada i la fa fluir per tot el cos i sobretot ens ha fet treure el nen que portem dintre jugant, ballant, rient i sent feliços i agraits pels moments viscuts.Moltes gràcies Ramón i als organitzadors d'aquest taller.Fem salut i fem barri!!! ( Fotos amb mòbil )
Ir abajo Ir arriba