dijous, 31 de desembre del 2015

Per Nadal...Llums !!!

De GFR : Llums de Nadal !!!
Una bona manera de practicar els coneixements de fotografiar llums...Barcelona centre per Nadal ...portar trepeus va ser impossible perque hi havia molta gent i per això les nostres fotos els hi faltava nitidessa...de totes maneres i tras alguna perdua dels companys vam disfrutar molt i vam viure bons moments que esperem repetir en pròximes passejades. Us desitjem un bon any nou per a tothom i a convidar-vos a vindre en properes sortides per la nostra estimada Barcelona.

dissabte, 19 de desembre del 2015

Exposició : Els inoblidables : La nostra Memòria.

De Exposició : Els inoblidables : La nostra Memòria.
El grup de 9 Barris Imatge, al qual pertanyem el Manel Villalba i jo,va organitzar aquesta exposició dedicada a la gent gran, en aquest cas als residents del Centre de dia i Residència Porta, de la Fundació Vella Terra que van col.laborar molt amablement i que per uns moments es van sentir protagonistes d'un gran projecte, van oblidar els seus problemes, dolors, per fer de " models " davant d'unes càmeres i sentir-se importants, com els famosos de les revistes que tantes estones omplen el seu temps. Amb els seus familiars vam celebrar l'inauguració de l'exposició i l'arribada de les Festes de Nadal i crec que al fons dels seus cors quedarà un bon record d'aquesta experiencia, que va trencar per uns moments la seva rutina diaria. Moltes gràcies a tot l' equip del centre, a la Montse, que va fer per uns moments de reportera del grup i que ens va ajudar al montatge i als meus companys Joan, Pedro, Mamen i Manel que em van fer passar unes estones inoblidables. Un bon treball en equip. Bones festes a tothom !!!

Nadal al Centre Ton i Guida_ 2015

De NADAL AL TIG'2015

dimecres, 16 de desembre del 2015

dimarts, 15 de desembre del 2015

Xucrut Teatre Simplicitats.

Para ver el álbum completo pinchar aquí.

La vida és joc juguem-hi!
Simplicitats és una cita amb la senzillesa: un reclam per compartir una estona de joc a l’abast de qualsevol.
Els protagonistes són dues persones del servei de neteja que durant l’estona de l’esmorzar aprofiten per compartir els seus dubtes entorn de la criança; quins contes contar, com gestionar la quantitat de regals dels més menuts….. En paral·lel entraran en un món imaginari on el plaer de jugar serà el gran triomfador.
Aquesta vegada des de Xucrut Teatre proposem, un cop més des de l’humor, un espai on oblidar-nos del pas del temps, on allunyats del consumisme el joc no té ni edat ni preu.

dimarts, 1 de desembre del 2015

Xerrada sobre l'història dels titelles a l'Àfrica .

De Xerrada sobre l'història dels titelles a l'Àfrica .
Al Centre Ton i Guida hem participat de la xerrada a càrrec del Josep Antoni Ruiz sobre l'història desde els inicis fins als nostres dies dels titelles a l'Àfrica,molt interessant i amena.Moltes gràcies.(Fotos fetes amb mòbil.)
Ir abajo Ir arriba