dissabte, 31 d’octubre del 2015

Adeu als Horts Comunitaris de Roquetes !!!

De Adeu als Horts comunitaris de Roquetes !!!
Un altre racó del nostre barri que passarà a la història ja que en breu serà un nou edifici...venedor i constructor s'han possat d'acord i sense perdre més temps , tot fora que comencem !!! Sempre estarà en el nostre record i en les nostres fotos!!! Pili E.

dimecres, 28 d’octubre del 2015

FotoWalk a Pedralbes.

De PhotoWalk Pedralbes
GFR va estar al barri de Pedralbes el passat 18 d'Octubre. Vegeu un recull de les fotografíes que vàrem fer aquest dia. Com ens agrada fer click amb un dit!!

divendres, 23 d’octubre del 2015

Munt de mots

De: FESTIVAL DE MUNT DE MOTS
l'Arnau Vilardebò, ens porta les seves DIVINES SEDUCCIONS en el marc del 6è festival 'Munt de mots'

divendres, 16 d’octubre del 2015

Només l'educació podrà donar-nos una vida millor.

De Camí a l'escola.
Aquesta tarda a la biblioteca de Les Roquetes i organitzat pels Antics alumnes del Ton i Guida hem vist el documental, CAMÍ A L'ESCOLA, on es narra quatre històries de nens de diferents parts del món que comparteixen el mateix dessig d'aprendre, encara que s'hagin d'anar molt lluny de casa cada dia,per arribar a l'escola , ja que saben que només l'educació podrà donar-lis una vida millor. Aquest testimoni visual ha de fer reflexionar als nostres nens perque valorin el que tenen i aprofitin l'oportunitat d'aprendre en millors condicions .Hi ha una dita que diu "Fa més el que vol qu'el que pot" i aquí un gran exemple a tindre en conte. L'assistencia al pase d'aquesta pel.lícula ha sigut mínima i és una pena que la gent del barri no aprofiti aquestes ocassions per participar en activitats qu'ens enriqueixen culturalment.Gràcies als organitzadors i endavant !!!

dimarts, 13 d’octubre del 2015

Marc Ferrer Trio

Divendres passat al TIGvendres del Centre Ton i Guida va haver el concert del taller CAP I BOLA BLUES de Prosperitat, representat per Marc Ferrer Trio.
El pianista masquefí Marc Ferrer ha format part de moltes bandes conegudes, com "The Big Jamboree" o "Big Dani Pérez". Ara, en Marc, encapçala el seu nou projecte en solitari amb cançons pròpies i clàssics del jazz i el blues.
GrupFotoRoquetes et desitja el millor en aquesta nova aventura Marc!!

dilluns, 12 d’octubre del 2015

Pere Cánovas : Mestre vitraller a Nou Barris.

De Pere Cánovas : Mestre vitraller.
En Pere és veí de Nou Barris i hem volgut fer-li aquest reportatge perque el conegui la gent que viu tant aprop d'ell i sentir-nos orgullossos de tindre un " geni " entre nosaltres. Va néixer a St Adrià del Besós al 1930 i va estudiar a la Llotja de Mar.Ben aviat el va fascinar el món del vitrall, i fins avui no ha deixat de fer la seva obra per arreu del món. És projectista, pintor, dibuixant, escultor i artista del vitrall. Podem veure una petita part de la seva obra a Barcelona, a la Catedral, a Santa Maria del Mar i al nostre barri a l'ésglesia de St Narcís al Polígon Canyelles. Es considera " l'arquitecte " de les seves creacions com va ser en Gaudí al qual admira molt, orgullós dels seus fills però sobretot de la Mª Josep qu´ha heredat la seva vena artística i amb un somni per cumplir...viure a la casa on van néixer els seus fills, al Passatge de Quintana.Volem donar les gràcies al Sr Pere per deixar-nos compartir amb ell el seu món, el seu ofici, la seva vida.ENHORABONA PER TOTA LA TEVA CREACIÓ !!! Fotos fetes per la Laia Sudrià, en Manel Villalba i la Pilar Escamilla.

diumenge, 11 d’octubre del 2015

Dia de la salut mental al Ton i Guida.

De Dia de la salut mental 2015
Al Centre TON i GUIDA i amb la col.laboració de la Pilar Pérez Bautista (Associació Síndrome d'Asperger de Catalunya) i el Josep Aguilar, vam celebrar el día de la salut mental amb un cinefórum on vam veure i comentar la pel.lícula MARIA I JO bassada en un còmic del Miguel Gallardo on narra la convivencia amb la seva filla autista , la MARIA . També ens van donar a conèixer on ens podem dirigir al barri quan tinguem problemes de salut mental : ASSOCIACIÓ DE FAMILIES PER LA SALUT MENTAL DE NOU BARRIS i el projecte ACTIVAT PER LA SALUT MENTAL.

Fotografia d'estudi!!

Començem el curs 2015-2016 amb molta activitat i energia!!
Dilluns passat vam fer un taller de fotografia d'estudi.
Per tenir les nocions bàsiques i poder jugar amb les llums. 



Fotografies ©laia sudrià

Ir abajo Ir arriba