dimarts, 29 de setembre del 2015

Akelarre espectacular a Roquetes !!!

De AKELARRE. TITELLADA 2015.
Estrena d'aquest espectacle de gran format i de creació comunitaria. Aixì s'anunciava la representació d'aquesta obra en la qu'es recorda com gracies a un AKELARRE el poble de Roquetes es va lliberar de la tirania del baró Don Fermín de la Torre , amo d'aquelles terres, gràcies a l'ajuda de les bruixes dels voltants i la valentia dels habitants del poble per aconseguir viure en pau. Al igual que el argument d'aquesta obra en la qual gràcies a la col.laboració de tots per asSolir un somni,la llibertat d'un poble ,aquí hem col.laborat diferents grups del barri per poder portar a terme aquest somni d'un grup de titellaires qu'aquest any celebren els seus primers 10 anys de TITELLADA. Donar les gràcies a tots els participants : GRUP TEATRE ECLIPSE, GRUP DE TEATRE OTNI, COLLA DE DIABLES DE LA GUINAGÜETA, GRUP DE PERCUSIÓ ROQUETES TAN TAN, MÚSICS DE ROQUETES, GRUP DE COSTURA DE L'AVV ROQUETES, L'ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE ROQUETES,LA COMISSIÓ TÉCNICA DEL CENTRE TON I GUIDA, COMPANYIA DE TEATRE DE TITELLES EL RACÓ DEL GAT,L'ASSOCIACIÓ TITELLAIRE DE ROQUETES I GRUP FOTO ROQUETES . Aquesta ha sigut una demostració del resultat d'una feina en conjunt.ENHORABONA !!! Fotos de Laia Sudrià, Nathalie Pérez( sin firmar) i Pilar Escamilla ,del GFR.

divendres, 18 de setembre del 2015

10a Mostra de titelles de les Roquetes

De: 10a Mostra de Titelles de les Roquetes

Ahir dia 17 a la Biblioteca Les Roques, hem tingut la presentació oficial de La Titellada 2015!
l'Associació Titellaire de Roquetes celebra el 10a aniversari, treballan al barri de Roquetes per fomentar la convivència i el civisme a partir de la promoció de la cultura popular i tradicional, tot fent del titella, a més d'un element cultural, un veritable eix vertebrador i una eina de transformació social.

FotoWalk a Pedralbes

Aneu preparant les càmeres que aviat farem CLICK!!
     Primer FotoWalk de la temporada a Pedralbes.




dijous, 17 de setembre del 2015

Teatre a la Festa Major de Verdum 2015 !!!

De Teatre : "La herencia"
Per començar a escalfar motors per la Festa Major de Verdum, ahir dia 16 , a la Biblioteca de Les Roquetes va actuar el grup de teatre "La plancha"(del CFA Freire)amb l'obra teatral "la Herencia", moltes felicitats per l'estona tan agradable que vam passar. També ens van informar del projecte Radars , destinat a la gent gran del barri de Verdum, qu'es troba sola i que vulgui parlar telefónicament amb els voluntaris disposats a fer-lis companyia a través d'aquest mitjà de comunicació. Us convido a participar i disfrutar d'aquesta festa . BONA FESTA MAJOR !!! Demano perdó per la qualitat de les fotos,estàn fetes amb el móbil. Moltes gràcies .

dilluns, 14 de setembre del 2015

Exposició pel centenari del Bar Versalles de Sant Andreu.

De Exposicions a la Nau Ivanow, Sagrera.
A la Nau Ivanow sita al carrer Hondures 28-30 podeu veure varies exposicions de diferents fotógrafs, una d'elles ja exposada a Can Basté,però cal destacar la dedicada al Centenari del Bar Versalles on s'ha fet un treball conjunt de pintura i fotografia i on participa el nostre professor del Grup, el Salvador Atance, un dels organitzadors de la propera passejada fotogràfica "La Sagrera perimetral", coincidint amb l'Scott Kelby World Wide Photowalk qu'es celebrarà el proper 3 d'Octubre.Us recomano les dos activitats !!!

diumenge, 13 de setembre del 2015

Mercat solidàri i miting electoral a Via Julia !!!

De Diada solidària i electoral .
Coincidint amb el MERCAT SOLIDÀRI ,qu'es celebra cada segon diumenge de mes ,on es venen varietats d'articles de tota mena i llibres, a molt bon preu,ha tingut lloc el miting electoral de " Junts pel sí" , coal.lició representada avui per : El Pare Manel (Fundació Pare Manel), l'Ana Maria Surra (Associació d'inmigrants : Sí, amb nosaltres),l'Oriol Amorós (ERC),la Neus Munté (CDC)i l'Eduardo Reyes (Associació Súmate). I a nivel personal la retrobada amb MARINA, una persona entranyable que va treballar a l'antiga Biblioteca de Les Roquetes junt amb la Leo i varies bibliotecaries que van fer les delicies literaries del barri, un fort agraiment a totes.

dissabte, 12 de setembre del 2015

La Meridiana ...Via de il.lussions !!!

De Via Catalana 2015.
Can Dragó va ser el punt inicial d'una Via Lliure que va omplir-se de colors e il.lusions per continuar lluitan per un somni. Enhorabona als organitzadors i a tota la gent que va participar .

dijous, 10 de setembre del 2015

Bon cop de falç. La història de l'himne.

De Els segadors al Born.
Fins al 27 de setembre, al Born, es pot veure aquesta exposició sobre "Els segadors", l'himne nacional oficial de Catalunya, des d'una perspectiva històrica i del seu ús social.És un relat de l'evolució històrica del nostre país.

Antoni Capella. Fotògraf de societat.

Nou Barris a l'exposició fotogràfica de l'Antoni Capella . Fotògraf de societat.
De Exposició de l'Antoni Capella.
Amb aquesta fotografia de Verdum a Nou Barris vull presentar l'exposició d'aquest fotògraf ja desaparescut que podeu veure-la fins al 3 d'octubre a l'Arxiu Fotogràfic de la nostra ciutat. Antoni Capella ( 1955 - 1980 ) inicia la seva trajectoria professional amb fotografies de celebracions, d'estudi i per a catàlegs comercials.Arran de les inundacions del Vallés del 1962 comença a treballar a Ràdio Barcelona i a partir d'aquí potenciarà la seva tasca com a fotògraf d'actes socials per a diferents entitats tal com El Gran Teatre del Liceu,l'Hotel Ritz,la Terraza Martini, punts de trobada de la societat barcelonina. Molt recomenable.
Ir abajo Ir arriba