dijous, 4 de desembre del 2014

Som el GRUP FOTO ROQUETES !!!

"Molts fotògrafs pensen que si compran una càmara millor seràn capaços de fer millors fotos. Una càmara millor no farà res per tú si no n'hi ha res al teu cap o al teu cor "
David Lachapelle

Som el GRUP FOTO ROQUETES al TON i GUIDA i hem començat la nostra presentació amb aquesta frase representativa de l'esperit del grup.
El més important per a nosaltres no és la cámara ,és disfrutar fent fotos, passejar per la nostra ciutat, aquesta Barcelona a vegades tant oblidada i aprendre entre tots per anar millorant fofo a foto,
"Les teves 10.000 fotografies seràn les teves pitjors fotografies"
Henri Cartier-Bresson.
Ens reunim cada primer dilluns de mes de 20 a 21,30h i organitzem la sortida corresponent per un diumenge al matí, a la ciutat, fent servir transport públic o a peu.
La nostra intenció és anar fent activitats relacionades amb aquest apassionant món, i arrivar a formar un bon grup, és per això que us volem convidar a formar part d'ell i a disfrutar amb nosaltres, no importa l'edat de 0 a 100...
Al mes de gener farem una exposició amb fotos de les sortides que vam fer per Roquetes i per Sant Andreu, us esperem !!!

GRUP FOTO ROQUETES.
Ir abajo Ir arriba